Aparati za hitro ohlajevanje Lainox
Aparati za hitro ohlajevanje in zamrzovanje živil / shock freezerji New Chill Lainox izvedejo hiter termični šok, ki onemogoča razvoj bakterij in s tem posledično staranje živil. Živilo zamrzne hitro na -18°C, formirajo se majhni kristali, ki ne poškodujejo tkiva živila.
Pošlji povpraševanje
Aparati za hitro ohlajevanje Lainox
Aparati za hitro ohlajevanje in zamrzovanje živil / shock freezerji New Chill Lainox izvedejo hiter termični šok, ki onemogoča razvoj bakterij in s tem posledično staranje živil. V primeru hitrega zamrzovanja tradicionalni aparati živilo zamrznejo počasi. S tem se v živilu formirajo večji ledeni kristali, ki živilo poškodujejo. Ko se živilo odtaja lahko zaradi tega razpade, saj je poškodovano njegovo tkivo. V primeru New Chill aparatov za hitro ohlajevanje in zamrzovanje živil pa živilo zamrzne hitro na -18°C in formirajo se majhni kristali. Živilo ob odtajanju obdrži strukturo, barvo in sočnost.
Tehnične karakteristike za aparate za hitro ohlajevanje Lainox
Video: aparati za hitro ohlajevanje Lainox